Background Image
Table of Contents Table of Contents
Previous Page  228 / 268 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 228 / 268 Next Page
Page Background

Yedi metre derinlikteki nehirde çeşitli balık türleri ve mavi yengeçler var. Otel

misafirleri balıkçı tekneleri ile gelip burada balık tutabiliyorlar.

BEŞ FARKLI TEMAYA SAHİP

RESTORAN BULUNUYOR!

Titanic Deluxe Belek F&B Müdürü Cem Büyükçekmece otelin mutfak konseptiyle

ilgili olarak uluslararası bir mutfak yarattıklarını söylüyor; "Beş tane birbirinden farklı

a la carte restoranımız var. Ana restoranımızda global mutfaklardan örnekler bulabi-

lirsiniz. Restoran ve lobi sokak konseptinde. Yine ana restoran içinde 5 farklı tema-

lı restoran bulunuyor. Çocuk restoranımız dışında, etnik, modern, klasik ve İtalyan

restoranlarımız var. Her restoran kendi tarzına göre restore edildi. Ana restoranda

misafirlerimiz yemeklerini aldıktan sonra bu 5 bölümden birine geçebiliyor" diyor.

TITANIC DELUXE BELEK 380 KİŞİLİK

F&B KADROSU İLE HİZMET VERECEK!

380 kişilik F&B kadrosuyla hizmet verecek olan otelin yemek-içme konsepti

hakkında detaylı bilgi veren Büyükçekmece şunları söylüyor: “Ana restoranımız

dışında burada 5 tane de a la carte restoranımız bulunuyor. Toskana tarzında

bir İtalyan restoranımız bulunuyor. Nehir kenarında a la carte restoranlarımız

yer alıyor. Mesela bunlardan biri balık restoranımız. Teknenin içinde günlük

taze balıkların olacağı, mezelerin öne çıkacağı, ıstakoz havuzunun da yer ala-

cağı bir konseptimiz var. Hemen yanında klasik Türk yemeklerinin yer aldığı

bir restoranımız olacak. Burada da ağırlık Türk mutfağı. Villa misafirlerimizin

kullandığı VIP restoranımız var. Villa misafirleri için sınırsız bir mönü oluşturduk.

Bunların dışında bir de klasik barbekümüz bulunuyor. Açık alanda

226

dekorasyon

titanic otel