Yedi metre derinlikteki nehirde çeşitli balık türleri ve mavi yengeçler var. Otel
misafirleri balıkçı tekneleri ile gelip burada balık tutabiliyorlar.
BEŞ FARKLI TEMAYA SAHİP
RESTORAN BULUNUYOR!
Titanic Deluxe Belek F&B Müdürü Cem Büyükçekmece otelin mutfak konseptiyle
ilgili olarak uluslararası bir mutfak yarattıklarını söylüyor; "Beş tane birbirinden farklı
a la carte restoranımız var. Ana restoranımızda global mutfaklardan örnekler bulabi-
lirsiniz. Restoran ve lobi sokak konseptinde. Yine ana restoran içinde 5 farklı tema-
lı restoran bulunuyor. Çocuk restoranımız dışında, etnik, modern, klasik ve İtalyan
restoranlarımız var. Her restoran kendi tarzına göre restore edildi. Ana restoranda
misafirlerimiz yemeklerini aldıktan sonra bu 5 bölümden birine geçebiliyor" diyor.
TITANIC DELUXE BELEK 380 KİŞİLİK
F&B KADROSU İLE HİZMET VERECEK!
380 kişilik F&B kadrosuyla hizmet verecek olan otelin yemek-içme konsepti
hakkında detaylı bilgi veren Büyükçekmece şunları söylüyor: “Ana restoranımız
dışında burada 5 tane de a la carte restoranımız bulunuyor. Toskana tarzında
bir İtalyan restoranımız bulunuyor. Nehir kenarında a la carte restoranlarımız
yer alıyor. Mesela bunlardan biri balık restoranımız. Teknenin içinde günlük
taze balıkların olacağı, mezelerin öne çıkacağı, ıstakoz havuzunun da yer ala-
cağı bir konseptimiz var. Hemen yanında klasik Türk yemeklerinin yer aldığı
bir restoranımız olacak. Burada da ağırlık Türk mutfağı. Villa misafirlerimizin
kullandığı VIP restoranımız var. Villa misafirleri için sınırsız bir mönü oluşturduk.
Bunların dışında bir de klasik barbekümüz bulunuyor. Açık alanda
226
dekorasyon
titanic otel




